Julia Handstede (1959)

 

 

Van jongs af aan heb ik balangstelling voor gezondheid en spiritualiteit. In mijn zoektocht ben ik Touch for Health tegengekomen en heb daar verschillende opleidingen van gevolgd. Toen Theodore zijn opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde begon, ben ik met hem mee gaan studeren. Gelukkig hoefde ik niet alle kennis in mijn hoofd te stampen en kon ik alles op mijn eigen manier integreren.

De hele Chinese filosofie over gezondheid spreekt mij enorm aan. Ik voel me een echte Taoïst. Die streeft naar een gelukkig, gezond en vreugdevol leven. Ik denk dat dit mogelijk is als alle energieën vrij door het energiesysteem kunnen stromen en als oude patronen, afkomstig uit andere levens of uit het DNA van de voorouders, steeds meer getransformeerd zijn.

Tijdens zowel mijn massages, die ik al geef vanaf 1999, en de combi-healingen samen met Theodore ben ik hiermee aan het werk.

Mijn talent is dat ik voel waar de energieblokkades zitten, zowel in het lichaam als in de aura van de cliënt. Daarnaast krijg ik van mijn geestelijke begeleiders informatie te horen of beelden te zien, die de massages en healingen ondersteunen.

Ik ben ooit gaan masseren, omdat onze kinderen aan mij vroegen om gemasseerd te worden. Door gewoon te doen en me te laten leiden door mijn gevoel, de inspiratie van m'n begeleiding en de kennis die ik had over het verloop van de meridianen heb ik mijn eigen massagestijl ontwikkeld.

Schrijven is ook een talent van me. Vandaar dat ik zelf onze Acupressuurmassage cursus geschreven heb. Tevens heb ik, vanaf m'n 15de jaar, als Astrologe veel geboorte horoscopen uitgeschreven. En samen met Theodore zijn we de auteurs van ons boek "Tao van Topseks".