Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxPageView has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 21 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxPage15 has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 208 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxPage16 has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 295 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxContentView has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 391 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxContent15 has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 467 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxContent16 has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 506 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxContentGeneralArticleView has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 547 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxContentArticleView15 has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 868 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxContentArticleView16 has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 974 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxContentFrontpageItemView15 has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 1131 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ArtxContentFeaturedItemView16 has a deprecated constructor in D:\www\centrumkwanyin.nl\www\templates\winter_sky_v2\functions.php on line 1257

Massage Julia

 

 

De massage die ik geef is een acupressuurmassage. Dit is een massage, waarbij rekening gehouden wordt met het verloop van de meridianen en acupunctuurpunten.


Ik maak gebruik van biologische amandelolie met de etherische olie van Roos en Jasmijn.

 

Ik begin aan de rugzijde, waar ik ongeveer 2 uur mee bezig ben. Het effect hiervan is, dat de Yang-energie beter gaat stromen. Ik vergelijk het wel eens met de druk op de waterleiding. Deze wordt krachtiger, waardoor het hele energiesysteem meer in beweging komt.

Op de rug zit ook veel informatie en spanning uit het verleden. Het geeft veel meer ruimte en ontspanning, als je hiervan verlost bent.

 

Ik heb van het begin af aan gevoeld, dat het belangrijk is, dat van het hart af gemasseerd wordt. Ik zou me heel beroerd gaan voelen, als iemand bij mij richting het hart zou masseren.

Ik voel precies waar de spanning zich opgehoopt heeft of waar juist te weinig levensenergie zit. Met behulp van allerlei technieken, zoals wrijven, drukken, kloppen e.d. breng ik de energie in beweging.

Wat opvallend aan mijn massage is, is dat ook al lijkt het dat ik klaar ben met een bepaald gebied op het lichaam, het toch goed mogelijk is, dat ik er later weer even naar terug moet. In het lichaam staat immers alles met elkaar in verbinding en zo kan het zijn, dat door met de rechter kuit bezig te zijn, iets los kan komen in de linker arm. Ik voel steeds precies waar ik op het lichaam moet zijn.

 

Na die 2 uur ben ik nog ongeveer 1 uur bezig met de voorkant. Dit is de Yin-zijde. Door hiermee bezig te zijn voed ik het hele energiesysteem en de organen. Dit levert innerlijke rust op.

Uiteindelijk zijn Yin en Yang weer helemaal in balans en is iemand beter verbonden met zijn/haar ziel. Ik voel dat de bovenkant weer goed geconnect is met de onderkant. Of zoals ook wel gezegd wordt: "Hemel en Aarde zijn goed verbonden".

 

Ik maak tijdens de massage ook gebruik van energieproducten. De hogere trilling daarvan is dan nodig om iets los te maken of te transformeren. De meeste tijd zijn mijn handen met het lichaam bezig, maar er kunnen ook momenten zijn, dat ik voel dat ik in de aura iets moet doen.

Ik voel me soms net een stofzuiger, omdat ik de belemmerende energieën er uit haal. Door te boeren transformeer ik het, zodat het niet terug kan en ik er zelf ook geen last van kan hebben.

Aan het einde van de massage voelen het lichaam en de aura weer schoon.

Verder vergelijk ik me wel eens met een pianostemmer, omdat ik voel dat ik alles weer op elkaar af aan het stemmen ben. Zoals b.v. de chakra's onderling of de 3 grote energiepunten (de 3 Dantiens), maar ook boven met beneden en links met rechts.

 

Ik laat me constant leiden en elke massage is weer anders.

 

De kosten zijn: € 100,-

 

Je wordt verzocht om bij verhindering dit minimaal 24 uur van te voren aan mij door te geven, anders moet ik de kosten in rekening brengen.