Combi-Healing

DSC 0443

 

Met onze combi-healing wordt bedoeld dat wij, Theodore en Julia, tegelijkertijd een healing geven. Door dit samenwerken worden onze individuele kwaliteiten versterkt. Tijdens het healingsproces is het ‘1 + 1 = 3’.

 

Wij werken vanuit de filosofie van de Traditionele Chinese Geneeskunde en bij wat er gedaan moet worden, laten we ons leiden door onze geestelijke begeleiders. 

 

Met onze handen raken we het lichaam aan op de acupunctuurpunten, de meer krachtige energiepoorten en de chakra's. Daarnaast manipuleren we de energie in de aura.

 

We maken gebruik van verschillende energieproducten, zoals de geprogrammeerde kristallen van o.a. Dominus Cervix, MetaIsis en LichtWesen.

 

Onze gave is, dat wij de energieblokkades in het energiesysteem kunnen voelen en dat wij ze ook weer op kunnen lossen door de energiebanen in een vrije stroom te brengen. Met onze handen passen we acupressuur toe op het lichaam. In de aura pakken we met onze handschakra's de verdichte energieën aan.

Tijdens dit transformatieproces voeren we de losgemaakte energie af door middel van geeuwen, boeren en hoesten. Daardoor is de cliënt definitief van de betreffende spanning af en ook wij zelf hebben er dan geen last van.

Onderwijl krijgen we informatie door van onze geestelijke begeleiders, wat de cliënt meer inzicht en begrip geeft voor zijn/haar situatie.

 

Wij richten ons nooit specifiek op een klacht, maar richten ons op het geheel en laten ons leiden bij wat zich aandient. Omdat we de totale balans op alle niveaus voor ogen hebben, is de kans groot dat automatisch de geestelijke en/of lichamelijke ongemakken verdwijnen.

 

Concreet houdt de combi-healing in, dat de cliënt na een kort inleidend gesprek op de behandeltafel gaat zitten. Dit is het moment dat we de Ziel in het Hart-veld terugbrengen en we de kracht in de centrale energiebaan vergroten.

Daarna gaat de cliënt op de buik liggen en ten slotte eindigt hij/zij op de rug.

 

De verstoringen waarvan iemand uit balans kan raken, kunnen veroorzaakt worden door de volgende punten:

 

Extern:

  • zware metalen, binnen gekomen via voedsel, lucht, inentingen, water e.d.
  • virussen, die zich ergens in het lichaam verstopt hebben
  • DDT of andere gifstoffen, die via voedsel, lucht, water en overerving in het lichaam zitten
  • straling, afkomstig van DECT telefoon, mobieltjes, zendmasten e.d.

Intern:

  • oude kwetsuren en operaties
  • gedragspatronen die afkomstig zijn van het DNA van de voorouders
  • gedragspatronen van persoonlijkheden uit vorige levens

Het interne gedeelte lezen we uit de aura. We gaan er van uit, dat bewust zijn van de informatie die we aangereikt krijgen, helpt bij het weer zelf de schepper zijn van het eigen leven. Uiteindelijk dient men zich weer te herinneren, dat men een Goddelijk Wezen is van Licht en Liefde.

 

Men moet rekening houden met het feit, dat wanneer er een afspraak gemaakt wordt, de healing al in gang wordt gezet. En ook nadat men een healing gehad heeft, het transformatieproces nog doorwerkt. Om steeds meer ruimte en bevrijding te krijgen raden we aan om vervolgafspraken te maken.

 

De combi-healing duurt 1 uur.

De kosten van een combi-healing in onze praktijk zijn € 60,-

 

Skype combi-healing

 

We geven ook via Skype een combi-healing. Deze duurt ook een uur en de kosten hiervoor zijn ook € 60,-

 

Je wordt verzocht om bij verhindering dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven, anders moeten we de kosten in rekening brengen.

 

Tevens geven we ook combi-healing dagen door het hele land bij mensen thuis. We zijn dan vanaf 10 uur op het afgesproken adres en geven 5 healingen die dag. De tijden waarop afgesproken kan worden zijn: 10.30, 11.15, 12, 13.30 en 14.15 uur. Omdat  we voor elke healing 45 minuten uittrekken, is er minder tijd om een uitgebreid voorgesprek te hebben. Verder is de healing hetzelfde als in de praktijk. 

De kosten voor deze combi-healingen zijn € 40,- bij een afstand tot 80 km vanaf onze praktijk en € 45,- bij een afstand verder dan 80 km.

Van dit bedrag gaat € 5,- naar de gastvrouw/-heer.

Bij een uitnodiging uit het buitenland gaan we ook de grens over. In dat geval worden er reiskosten in rekening gebracht.